Sunday, November 7, 2010

long time no see!

salam bloggers yg disayagi dan sentiasa dirahmati Allah swt.. =) semoga anda semua sihat di bawah naungan kasih syang dan rahmat allah,tuhan yg esa.. Insya allah...

1st of all, saya nak mintak maaf.. dah lama xupdate blog nie.. bukan xbukak... tp slma ni tgk2 blog org jer.. malas nye ya allah nk update.. ini pon sbb final exam ni.. kalo x ade jugak idea sy nak update blog.. alhamdulillah.. sy dh lepas 5 paper... erm... ade lagi 3 paper yg perlu sy harungi dan sy berharap sy dpt mengharungi ketiga2 pper yg lain tu dgn penuh rasa semangat nk amik exam lagi... kih3...
sy rase exam kali ni macam boleh jawab.. tp de jugak 1,2 paper yg rase mcm nak terkantoi... tp sy mohon sgt sy xkena repeat.. uhuuh.... xmau repeat paper.. =( mintak lulus pon jadik la.... ameen...

kawan2... sumer tolong doakan sy.. supaya sy boleh buat paper yg tggl lagi 3 ni... n tlg doakan sy dpt result yg elok nnt... n dpt sume flying colors!