Tuesday, October 26, 2010

final exam~

aku baru habeh 2 paper.. mgt ngn citu.. bestnye... huhu...wpon sebenarnye xdelah boleh jwb sgt pown.. aku goreng je paper aku tdi.. goreng sampai hangit... soalan memang susah la.. xpela yg pntig aku dah pon berusaha.. so skrg ade 6 paper lagi yg perlu di study.. otak pon dah rase penat sgt nie.. bru 2 paper nie.. final sem nie 8 paper.. ya allah.. aku mohon kkuatan mu ya allah~ aku sgt2 berharap yang aku dapat buat exam kali ni ngn terbaik... huhu....

Sunday, October 17, 2010

playful kis..

skrg tgh download citer playful kiss yg tgh hooottt skrg niehh!!
fighting!

study week dah pon bermula!

SaLAm sumer bloGgerS!!!

hah...information penting nie.. hehe.. actually untuk diriku aje.. n kalau rase de kena mengena pon boleh join sekaki n sekali la yer.. ini hnya peringatan untuk diri ku n kawan2 satu course aku n xlupe juge se universiti ngn aku, UITM.. hehe.. jngan lupe.. kite ade final exam yg bakal menjelang n menjengah hidup kite.. exam aku stat 25hb 10 nnt.. erm.... subjek first subjek yg aku xpnah sentu n xpenah study sepanjang sem nie.. MGT 420.. management.. aku pon xtaw nape aku benak ngn subjek nie.. lagi satu... aku aseik tertido tym lecture die.. skang dah stat study week pon aku xbukak2 lagi subjek nie... haih.. tia.. ape nak jadik nie... Ya Allah, berikan aku kekuatan untuk menelaah subjek MGT nie... huhuh...... ='(

aku harap sem nie aku boleh naik pointer sikit... =)

Thursday, October 14, 2010

still 2.00pm

album still 2.00pm dah release!
serooonook nyerr!
chansung dlm MV ill be back tu sanngggattt hooot!!!
heheh... i like!!
dorg sume sgggttt la hooot!!!!!!

Tuesday, October 12, 2010

10.10.10

apa kabar sume?? sihat?? alhamdulillah.. kalau xsihat tu makan ubat ye.. insya allah diizinkan sihat allah kembali sihat seperti sediakala..

erm..xde ape sgt pon.. juz nk ingt kan bahawa dunia n kehidupan yang ada ni hanyalah pinjaman allah semata-mata.. dan dia berhak menariknya kembali.. begitula kehidupan yg sementara di dunia ini... n kita sebagai hambanya mestila bertawakkal kepada nya dalam segala hal.dan saye rase sume org dh thu tarikh keramat 10.10.10 ni.. kemalangan maut n sy rase paling ngeri sy dgr sepanjang thun 2010 nie.. innalillah bt yang tiada.. n takziah buat family mereka... n sy berharap roh mereka tenang di sana..

p/s: kepada sume driver bus,jgn bawak laju2...

.....



bus jkm

suasana yg sesak akibat accident



Saturday, October 9, 2010

??!!

ahah.. hai! dah bulan 10 pun la.. hari ni dah 10hb 10 tahun 2010 pon!

sy kembali pun akhirnya untuk menulis blog nie.. saya xkemana2 pon..cume busy sgt2 dgn test,kuiz,n aktiviti yg xterkira byk nya,, hurm.. saya bukak je blog nie bile online.. tapi idea nak tulis sesuatu di dalam blog ini selalu terbantut... hehe.. bukan xde aktviti yg sy buat.. macam2!! tp mgkin juge disebabkan faktor malas yg menguasai diri ini.. hehe... ((nak stady lagi la malas..))

erm.. nak citer serba sedikit la sbb dah lame tak tulis citer nie.. erm..sepanjang hampir 2 mggu xtulis blog nie.. saya de la membuat/ terbuat ?? perkara yg agak gile2 sikit.. saya n dua org kawan saya ni pegi tgk film promo yg Farid Kamil berlakon... hehe.. citer CUTI2 CINTA N ESTET.. hehe.. padahal mggu tu penoh la schedule saye..dgn test n kuiz nye... 0-0 hehe.. saye ckp kat kwn2 yg 2 org tuh.. saye nk tgk fk la! sbb tu sy n dorang pon membeli tiket tuk tgk film promo tuh... bes jugak! dapat tgk FK live! hehehhe...... die mmg hot laaa...=) haha......dapat la jugak snap gambar die.. kih3... mmg xde koje betolla... dah kat final nie... hehe n yg bes nye.. bebudak PUNCAK ALAM pun bukannya ramai pon yg gi... n saye rase budak farmasi hanya lah kitorg bertiga je kot yg tgk movie tu.. =) watever pon 2 malam tu adalah malam yg bes n happening.. hehe...

nnt kalau nk bt film promo panggil la lagi artis2 hot dtg kt p.alam nie.... !!!