Saturday, July 3, 2010

anjakan paradigma..































ehem2..bunyik macam nak beranjak ke mane je kan aku nie... hehe... anjakan paradigma aku adelah aku dah tmbh satu lagi koleksi artis-artis korea yg aku minat.. org mesti pelik kan.. dorg ckp apela dgr lagu korea,tgk citer korea..cube la korg layan dulu,then baru korg judge.. haha.. tp aku mmg fanatik gile ngn korea.. n yg terbaru ni aku minat CNBLUE..
xsampai pon sehari lagi tgk video2 klip dorg... tp aku rase nyanyian dorg mmg best.. aku suke artis2 korea 1st thing 1st mmg la disebabkan kehandsoman mereka ituh.. hehe.. n lagi,dorg nie versatile.. vocalis kump CNBLUE ni pon berlakon dlm citer your beautiful... hehe.. cite tu kan tip top skarang nie.. wpon dah lame.. bkan ckp ape la.. dorg nie mmg pandai n talented! tu sbb aku layan cite n lagu2 korea.. hehe... skrg nie mmg aku nak tambh koleksi minat aku pade artis2 korea.. heeeee..... xsalah kan?? mmg aku minat sesangatttt dah ngn korean nie.. DBSK n SUJU... mmg aku sgt layan la lagu2 dorg.. hehe.. lantak la org lain ckp ape.. jnj aku suker.. haha.. aku mmg nak layan lagu2 CNBLUE... n try search lg pasal dorang!!!ni la yang aku dapat wat mase skrg~ name2 ahli dlm group nie!! hehe:

Lee Jong Hyun, Jung Yong Hwa, Kang Min Hyuk dan Lee Jung Shin


2 comments: