Tuesday, July 13, 2010

baru terasa nak post~

salam sume kawan2... hehe.. aku baru terasa nk mengepost sesuatu kat blog aku nie.. dah 4,5 hari jgk aku xbukak blog aku nie.. malas?? mmg malas pon.. tp aku bru nk jdik rjin hari ni.. nk letak entry la hari ni.. hehe.. nak update abt maself dlm 4,5 hari aku xbukak blog nie.. byk jgk aktiviti aku buat.. ngehehe...

ari kames aritu aku sengaje g cabut gg..haha... aku g pk uitm s.alam nk cbt gg kat sane la.. nek bus kol 1.30 ptg mcm tu smpy hampir2 pukul 3 then bf aku amek bwk g sane.. berdebar2 jgk ar rase sbb dah lame aku xcabut gg.. gg geraham plk tu.. dh reput... haha.. ya allah... xpandai jage gg btool aku nie.. hehe.. smpi2 je dftar n tggu giliran aku di panggil..

masuk je bilik, aku pon bgtaw doc yg aku nak cabt gg.. huu..dah rase nervous dah nie.. bilik sejuk,menggigil2 aku kat dlm tu... hua.. asal aku bt keputusan begini?? huhu..tp alang2 dh smpai,baik aku cabut jer.. kuat kan smgt tu sikit.. naseb doc n nurse die lembut2 je.. xkasa2 main ngn mulut aku.. haha.. tp pengalaman yg xbleh blah bile doc nak inject bius kat dlm gusi aku.. aku nampak dr ekor mata aku yg jarum tu pjg je macam nak menjolok mulut aku... seryes takott!!! huuuu.... doc tu pon inject,terase ngilu2 sikit, tggu kebas dulu, bru die proses gigi aku...
selepas beberapa minit... bru la habes gigi geraham aku doc tu cabut, aku pon disuruh mgigit kapas agar darah berhnti... hehe... sakitnye xsgt,sbb ubt bius xhabes lagi.. rase mulut aku kembang semacam jer weyh... haha....
pastu,aku teman bf aku g makan, aku pon xctlly xmakan apa2 b4 dtg cabut gg tu.. lapar nye.. tp aku xleh makan, aku rase aku mcm menelan darah jer.. aku dah jdik drakula!! haha.. tp seryes.. aku geli..... huuuu...wek3...

pas makan?? kitorg g jj bukit raje.. haha.. boleh layan toy story3 plak.. dlm dok sakit2 tu aku boleh tgk wyg plak kan.. haha.. mmg giler.. sempat jgk grab novel hlovate ngn arisa eriza.. hehe... bajet macam nak bace la kan.. haha.. lect notes pon xterbace2.. hehe.. =p aku pon beli la bubur ayam mcd pastu bawak lik umah.. kes nye smpi ke malam aku xmakan2 lagi.. balik umah habeskan bubur ayam tu dgn perasaan yg cukup terseksa sbb susah nak telan!! hehe

ni skrg dah makin baik.. harap2 xde dah gg yg kena cabut lagi... hahaa..

2 comments: