Monday, September 13, 2010

pening

rupe2nye skrg dah minggu ke10 la...
aku rase aku xstudy ape pon lagi nie...
otak aku cam kosong.. tade input pon.. hadoiyai.. dah la raye2 ne assgnment berlmbak2.. menimbun2..tak taw la nak mule buat yg mane satu.. dh byk sgt....
erm..time degree nie mmg mencabar btolla.. xserupa time diploma dulu..
aku kena berubah! tp..azam nk berubah tu sejak sem 1 lagi.. hehe..still xterbuat.. huhu.. mase dah makin suntuk.. blik raye nie dh mggu ke 11.. dah nak final exam pon!! tidakkk.... byk benda lagi nk buat.. tp mase asek xmencukupi nk langsaikan semua tugas2 tu.. kenape ye?? aku xrase la aku ni malas sgt.. sbb asek main fb je ker?? ish.. xkan kena close akaun fb baru nak berubah?? agaga... xboleh2..xboleh mcm tu.. aku kena motivate motivate motivate diri aku lagi... supaya aku rajin gile2222 nak study macam time diploma dulu! tia tia tia!! berubahlah ANDA!

p/s; tia ko kena buat COMEBACK!! jgn malas2 nak study!

No comments:

Post a Comment