Wednesday, June 30, 2010

july is coming~

esok dh 1 july.. tepat 12.00pg kite dah habeskan stgh thun 2010 nie.. anda sume ade azam yg tak terlangsai lagi?? sy de banyaaakkkk.....lagi.. alamak.. aritu awal2 thun azam macam2.. nk wat tu.. nak wat nie.. ni dah stgh thun pon..esok dah july.. azam tak tercapai pon.. huhu.. yg penting,sy kena berusaha ke arah mencapai azam2 saya tu.. sy nk memperbaiki pointer sy terutamanya, n sy akan bergiat dlm gamelan lagi.. sy akan beat diri sy untuk buat yg terbaik sem 3 nnt.. sy akan try bt yg terbaik,, sy doakan kwn2 sume tercapai la azam anda semua yer.. =) sy harap sy akan lebih rajin dalam study, sy akan kurangkan tgk movie korea.. (kalo la bleh) hehe... tp ill try my best.. ok la kwn2.. selamat malam...berehat la yer.. nnt kite jumpe lagi.. hehe

No comments:

Post a Comment